...
POZIV na motivacijsku radionicu
10.Oct.22


Predmet:  POZIV na motivacijsku radionicu „Uspješna karijera CNC operatera kod poslodavca“

Poštovani, 

zadovoljstvo nam je pozvati vas na motivacijsku radionicu „Program obuke za potrebe tržišta rada – CNC operater“, koja se organizuje u okviru  projekta „Razvoj i implementacija programa zapošljavanja prekvalifikacijom prema potrebama tržišta rada“ koji realizuje Lokalno partnerstvo za zapošljavanje u Unsko-sanskom kantonu. 
Motivacijska radionica koja ima za cilj upoznavanja polaznika sa ciljevima i ishodima programa obuke će biti održana u sklopu projekta „Razvoj i implementacija programa zapošljavanja prekvalifikacijom prema potrebama tržišta rada“ dana  14.10.2022. godine  sa početkom u 10:30 h, u JU I SŠ „Dr. Husein Džanić“ Velika Kladuša.
Više detalja dostavljamo u agendi u prilogu.
 „Lokalno partnerstvo za zapošljavanje u Unsko-sanskom kantonu je jedno od 20 partnerstava uspostavljenih u BiH u okviru projekta “Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II” (LEP II), kojeg Evropska unija financira s 4 miliona eura, a provodi Međunarodna organizacija rada (MOR). Ovaj projekat ima za cilj da kroz lokalna partnerstva za zapošljavanje doprinese poboljšanju zapošljavanja u lokalnim zajednicama i unaprijedi vještine i prilike za zapošljavanje osoba u nepovoljnom položaju na tržištu rada. Za više informacija o projektu LEP II, posjetite www.partnerstvo.ba i kanale društvenih mreža (Instagram, Facebook, Twitter i YouTube).“

https://usk-szz.ba/public/storage/uploads/AGENDA - motivacijska radionica_1665387426.docx

usk-szz.ba/public/storage/uploads/Letak_BTF_CNC operator_korigiran_NAU_1665387467.docx

usk-szz.ba/public/storage/uploads/Poziv na motivacijsku radionicu_ILOkom19092022_1665387485.docx